top of page

Privéjet of vliegtuig huren


Bij Orange Jets kunt u een privéjet of passagiersvliegtuig huren, van kleine businessjet tot grote Boeing jumbojet. Overal ter wereld. Of u nu vertrekt vanuit Nederland, Londen, Tokyo, New York of Rio de Janeiro, en waar u ook naar toe wilt, wij regelen het voor u. Wij kunnen wereldwijd beschikken over elk type vliegtuig en kunnen voor elke reisaanvraag de meest ideale oplossing bieden. 
 
Ons ervaren team staat dag en nacht voor u klaar en zal voor u met een op maat gemaakt reisadvies komen. Onze medewerkers zorgen voor een gedegen plan en zullen u altijd laten kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zij zorgen er voor dat u comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming komt. Aan boord van uw jet zorgen wij voor elk gewenst niveau van comfort: ontvangst met champagne, films en muziek naar keuze, een voortreffelijk cateringmenu op maat begeleidt door uw favoriete wijn, etc. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de door u gewenste kranten, tijdschriften en magazines aanwezig zijn. 

Bij ons heeft u, binnen uw eisen en wensen, altijd een keuze. Wij kunnen voor dezelfde vliegreis veelal verschillende type vliegtuigen aanbieden. Wij kunnen beschikken over alle soorten vliegtuigen. Kleine, snelle jets voor bijvoorbeeld Europese vluchten met een klein gezelschap van 2 tot 6 mensen, grotere privévliegtuigen voor groepen van 6 tot 15 personen, propellertoestellen van elk formaat, passagiersvliegtuigen voor kleinere en grotere groepen (15-200+ passagiers), grotere luxere lange afstand jets (voor non-stop trans-Atlantische vluchten met mogelijkheid tot slapen), vrachtvliegtuigen, helikopters, etc.  
 
DE KOSTEN VAN HET HUREN VAN EEN PRIVEJET OF CHARTERVLIEGTUIG
Wat kost het huren van een eigen vliegtuig eigenlijk? Daarvoor neemt u vrijblijvend contact met ons op en krijgt u een offerte op maat. De prijs van een chartervliegtuig is afhankelijk van veel factoren en is altijd maatwerk, maar in principe betaalt u een bedrag per uur. Voor een kleiner toestel of "light jet" (vanaf circa €2500 per uur) zijn de kosten vanzelfsprekend lager dan voor een toestel uit de middenklasse (vanaf circa €4500 per uur) of een zogenaamde "heavy jet" (vanaf circa €7500 per uur).

Van Orange Jets ontvangt u altijd een all-in offerte voor de kosten op basis van uw reisschema, dus inclusief alle voorziene operationele kosten (vliegtuig, positionering, crew, brandstof, landingsrechten, parkeerkosten vliegtuig, etc) en inclusief de luchthaven- en passagiersbelastingen. Enkele voorbeeldprijzen van complete trips vindt u op deze pagina. 


ZAKELIJKE TRIPS MET PRIVEJET OF CHARTERVLIEGTUIG
Het reizen met een eigen vliegtuig is luxe en stijlvol en kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw (bedrijfs-)imago.
 
Als de reis een zakelijk- of bedrijfsmatig karakter heeft, kunt u het toestel tijdelijk "uw eigen" bedrijfsvliegtuig maken en alles daaromheen afstemmen op de vlucht.  Zo kunnen wij het vliegtuig of de jet laten bestickeren en u kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo tonen bij de check-in balie en bij de gate door middel van banners. Ook is het mogelijk om uw logo op de hoofdsteunen en kussens in het vliegtuig te presenteren en zelfs om dit te laten verwerken in de catering. Ook kunnen wij live entertainment (stand-up comedy, live muziek, illusionist, etc.) aan boord verzorgen.
 
- Orange Jets Hostesses ontvangen en begeleiden u en uw passagiers bij vertrek.
- Orange Jets Flight Managers regelen alles tijdens de vlucht en bij aankomst.
- U vliegt met veilige, representatieve en moderne toestellen.
- Uitstekende catering, topkwaliteit eten en drinken.
- Ontvangst en verblijf in VIP-lounges.
- Vliegtuig bestickering.
- 'Head rest covers' bedrukt met uw bedrijfslogo.

Neem vrijblijvend contact op en vraag offerte aan.
 
 
 
bottom of page