top of page

Jet of Privévliegtuig huren: Orange Jets heeft alle jets beschikbaar
 

Als u een privejet wilt charteren of vliegtuig wilt huren bent u bij ons aan het goede adres: wij beschikken namelijk over elk type privévliegtuig, van kleine zakenjet tot aan de grootste Boeing of Airbus!

Wij sturen u, afhankelijk van uw wensen en eisen (route, aantal passagiers en doel) een offerte op maat.

Elke chartervlucht, hoe vaak dezelfde route ook wordt gevlogen, is per definitie maatwerk. Maatwerk dat onze ervaren specialisten graag en ook kunnen leveren, want wij beschikken over een wereldwijde vloot aan jets en privévliegtuigen!

Neem contact op en wij adviseren u vrijblijvend.

DE KOSTEN VAN HET HUREN VAN EEN PRIVEJET OF PRIVEVLIEGTUIG

Wat kost een privéjet? Dat is de vraag die wij dagelijks vele malen krijgen. De prijs voor het huren van een jet is afhankelijk van veel verschillende factoren. Maakt u een enkele reis of gaat het om een retourvlucht? Met welk toestel wilt u vliegen? Een groter privévliegtuig kost vanzelfsprekend meer dan een kleine, vergelijkbaar met wanneer u een auto huurt. Een Range Rover kost meer dan een Seat Ibiza en zo is het ook met vliegtuigen.

Het aantal passagiers, het gewenste comfort en de afstand naar uw bestemming zijn belangrijke factoren voor de keuze van een geschikt vliegtuig en de kosten. Er zijn vele soorten en maten (propellertoestellen, jets, beiden groot en klein en snel of minder snel) en het mooie is: wij beschikken over al deze soorten en maten! Wilt u bijvoorbeeld een cabine met stahoogte? Dan kijken wij voor u naar een andere categorie toestellen. 

BESCHIKBAARHEID EN POSITIONERING: WIJ BOEKEN DE MEEST VOORDELIGE OPTIE

Daarnaast is de prijs afhankelijk van de positie en beschikbaarheid van het door u gewenste type jet op het moment dat u wilt vliegen. De posities en beschikbaarheid van de diverse toestellen kunnen op vrijwel elk moment (tot het moment van boeking) veranderen. Door ons inzicht in de posities en schema's van de voor uw trip geschikte vliegtuigen, zijn wij in staat u steeds de meest voordelige optie aan te bieden, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit, veiligheid, comfort en luxe. Wij boeken voor u namelijk dat chartervliegtuig dat op uw vertrekdatum het dichtst bij uw vertrekpunt is en besparen u daarmee veelal duizenden euro's.

Elke vlucht is maatwerk en de prijs daarvan staat steeds op zich. Bel daarom met de professionals van Orange Jets: wij vinden voor u altijd het meest voordelige toestel aan de hand van uw schema, uw luchthaven van vertrek en uw verdere wensen en eisen en maken de ideale match.

Om direct een prijsindicatie te krijgen, neemt u een kijkje op onze zoekmachine

EMPTY LEGS: MAAK GEBRUIK VAN POSITIONERINGSVLUCHTEN

 

Door gebruik te maken van zogenaamde "Empty Legs" kunnen de charterkosten bovendien aanzienlijk (tot wel 50%) worden beperkt. Een Empty Leg is een lege positioneringsvlucht, dus zonder passagiers, bijvoorbeeld als een jet terug naar de thuisbasis vliegt of een tussentijdse route aflegt. Daar kunt u gebruik van maken. Stel: er is een Empty Leg van Stockholm naar Ibiza om daar passagiers op te halen. In dat geval zouden wij dit toestel tussentijds naar Amsterdam, Rotterdam, Brussel of Parijs kunnen sturen om u op te halen en u vervolgens naar bijv. Barcelona, Mallorca of Ibiza te brengen. Dit is voor alle partijen een win-win-situatie. Het toestel vliegt immers sowieso naar Ibiza en dus kunt u tegen gereduceerde kosten meevliegen of (enigszins) op de route worden afgezet. 

Empty Legs komen zeer regelmatig voor en wij weten wanneer deze beschikbaar zijn en voor welke routes, soms al weken van te voren.

Op onze nieuwspagina vindt u een selectie van deze "Empty Legs"of "Special Deals", echter er zijn wereldwijd iedere dag honderden Empty Legs beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid op de door u gewenste route kunt u het beste even met het Orange Jets Charter Team bellen: 072-763 0714. Wij vinden voor u de meest ideale match!

WELK VLIEGTUIG IS GESCHIKT? DIRECTE VLUCHT OF TANKSTOP?

Maar welk toestel is geschikt voor uw trip? Ook dit is afhankelijk van een aantal aspecten. Het aantal passagiers, de reisafstand en het gewenste comfort bepalen meestal de keuze van de jet. Verder is de gewenste luchthaven van vertrek en van uw eindbestemming(en) natuurlijk van belang. Niet elk toestel kan namelijk altijd zomaar overal landen en opstijgen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de lengte van de start-en landingsbaan, beschikbare slots en de openingstijden. 

Voor sommige luchthavens gelden zelfs specifieke ervaring- en bekwaamheidseisen van de piloten.

Daarnaast is belangrijk om te weten of u een gegarandeerde directe (non-stop) vlucht wilt maken, of dat een eventuele tankstop op de route voor u bespreekbaar is. Al dit soort zaken checken wij en nemen wij mee in ons advies voor een geschikt chartervliegtuig. 

OVERIGE PRIJSFACTOREN: REISDUUR, OPENINGSTIJDEN, PARKEERKOSTEN EN NACHTTOESLAGEN

Voor de prijs van het huren van een jet is tevens van belang hoe lang u op de plaats van bestemming wilt blijven. Kan het toestel worden geparkeerd en kan de crew op u blijven wachten? Bij een kort verblijf is dit veelal mogelijk. Bij een langer verblijf meestal niet en wordt u later weer opgehaald, of we charteren voor de terugreis een ander vliegtuig omdat dit voor u voordeliger kan zijn. Vaak zijn twee enkele vluchten goedkoper dan een retour, maar dat hangt dus van de reisduur af. 

Daarnaast heeft een vertrek of landing op bepaalde tijden (bijvoorbeeld in verband met weekend- en/of avond- en nachttoeslagen), zijn invloed op de prijs. Met name veel kleinere luchthavens in het buitenland kennen beperkte openingstijden, vooral in de weekeinden. Ook zijn we afhankelijk van de "operating hours" van de afhandelaars op de airport. Wij kunnen vaak bewerkstelligen dat de airport speciaal voor u open gaat of blijft, vanzelfsprekend tegen extra betaling. Van ons krijgt u altijd een all-in offerte waarin alle voorziene kosten en prijsfactoren op basis van uw reisschema zijn inbegrepen. Geen verrassingen achteraf! 

 

DE-ICING

In het winterseizoen is het bovendien van belang om te letten op het risico van de-icing. Dit is standaard nog niet bij de charterprijs inbegrepen, maar kan oplopen tot duizenden euro's. Vaak kunnen wij van te voren het risico voor deze extra kosten voor u beperken door een verzekering, een zogenaamde 'de-icing insurance', af te sluiten tegen een fractie van de kosten.

 

OFFERTE OP MAAT VOOR UW SPECIFIEKE VLIEGROUTE

Het zal u inmiddels duidelijk zijn dat de prijs voor een chartervlucht of het huren van privejet maatwerk en afhankelijk van het moment van boeken en vliegen is. Vraag Orange Jets om een offerte op maat voor uw specifieke vliegroute. In de altijd hectische chartermarkt voelen wij ons als een vis in het water. Wij zijn in staat om u met een comfortabel en bovenal modern en veilig toestel te laten vliegen, geheel conform uw wensen. Wij vinden altijd het juiste toestel, voor elke trip.

Orange Jets heeft het vertrouwen van overheden, bedrijven, zakelijke klanten, vermogende particulieren en klanten uit de sport-, muziek- en entertainmentindustrie, om hen discreet en comfortabel te vervoeren met de door ons zorgvuldig geselecteerde privévliegtuigen.

Wij hebben wereldwijde toegang tot elk type vliegtuig dat beschikbaar is voor charter. Wij bieden een breed scala aan business jets (o.a. Learjet, Citation Jets, Beechjet, Hawker, Phenom), heavy jets (Gulfstream, Dassault Falcon, Challenger, Bombardier Global Express, Embraer Legacy, Boeing Business Jet BBJ, etc.) en hebben tevens de beschikking over grote airliners en passagierstoestellen van o.a. Airbus en Boeing.

Onze charterservice voor privéjets en chartervliegtuigen wordt onder andere ingezet voor:

 

  • Zakenvluchten voor ondernemers, Captains of Industry, CEO's en bestuursvoorzitters

  • Internationale filmsterren en bekende sporthelden, zoals F1-coureurs en profvoetballers

  • Artiesten, orkesten, popgroepen en DJ's

  • Staatshoofden, ministers, regeringsleiders en diplomaten

  • Transport van hoogwaardige materialen en zeer kostbare of delicate onderdelen (kunst, antiek, goud, edelstenen, computerchips, machine-onderdelen)

  • Muziekfestivals, concerten en sportevenementen (bijv. Formule 1 Grand Prix en het WK-voetbal)

  • Luxe vakantiereizen en groepsreizen

  • Internationale beurzen en shows (kunstbeurzen, yacht shows, internationale filmfestivals, etc.). 

    Kostbare tijdswinst, privacy en comfort koopt u met het huren van een eigen jet. Meer voordelen van het huren van een "eigen" chartervliegtuig of privejet vindt u hier.

 

Bel ons voor advies of het boeken van een privéjet, propellervliegtuig of helikopter. Wij besparen u veel tijd en moeite door ons directe inzicht in de beschikbaarheid van geschikte en veilige toestellen en regelen alles van A tot Z. Wij gaan binnen uw eisen en wensen altijd op zoek naar de meest voordelige oplossing en bieden u bovendien voor elke vlucht altijd verschillende mogelijkheden waaruit u een keuze kunt maken.

 

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan via +31-(0)72-7630714.

 

bottom of page