top of page

Over Orange Jets

JETSERVICE 
Orange Jets is een vliegtuigverhuurbedrijf, gespecialiseerd in het organiseren van chartervluchten met privéjets en chartervliegtuigen, zowel met business jets als met grote passagiersvliegtuigen. Naast vluchten met luxe zakenjets en grote airliners, verzorgen wij ook helikoptervluchten, vrachtvluchten en ambulancevluchten. Dit doen wij wereldwijd en bieden daarbij een complete totaalservice. 

Orange Jets is uw betrouwbare reispartner voor elke chartervlucht met een privévliegtuig waar dan ook ter wereld. Wij hebben het vertrouwen van overheden, grote bedrijven, belangrijke nationale en internationale overkoepelende organisaties en sportclubs, en mogen wereldberoemde VIP's, top-ondernemers, artiesten, atleten en sporthelden tot onze vaste clientèle rekenen.

Wij vinden en boeken voor u een geschikte jet, voor elk doel en voor elke periode en verzorgen desgewenst uw complete reis, inclusief hotels, transfers, aansluitende vluchten, tickets, etc. U of nu een enkele vlucht boekt, of een complete tour: wij verzorgen uw vliegreis tot in de puntjes.

WERELDWIJD ERKEND EN PROFESSIONEEL GEKWALIFICEERD

Orange Jets is een door IATA (International Air Transport Association) erkende, professionele reisagent, is aangesloten bij de Europese Associatie voor Business Aviation EBAA en werd destijds als eerste Nederlandse privevliegtuigverhuurder toegelaten als lid van de "Baltic Air Charter Association" voor Charter Professionals (BACA). In 2019 is de BACA overgegaam in de ACA - The Air Charter Association). Leden van de ACA staan bekend op hun professionaliteit, integriteit, grondige manier van werken, betrouwbaarheid en dienen zich bovendien te houden aan de ethische "ACA Code of Practice". Onze medewerkers beschikken over het prestigieuze, volledig geaccrediteerde label "ACA Qualified Air Charter Broker", een unicum voor Nederland en België!

Wij werken met een ervaren team van specialisten op het gebied van charters, evenals op het gebied van lifestyle en customer care als het gaat om onze aanvullende VIP Concierge Services. Ook zetten wij via ons uitgebreide netwerk gespecialiseerd free-lance cabinepersoneel (zowel piloten als hostesses) in bij private airlines en op privétoestellen van particuliere eigenaren.

 

OPLOSSING OP MAAT VOOR ELKE VLUCHTAANVRAAG

Wij zijn er op ingericht om altijd en overal oplossingen te kunnen bieden, voor elke vluchtaanvraag. Daarbij bieden wij een unieke service aan onze klanten. Wij zijn gewend om ingewikkelde reisschema's tot een succesvol einde te brengen en uitdagende tours te boeken, waarbij flexibiliteit en het omgaan met wijzigingen voor ons vanzelfsprekend is. Wij mogen ons verheugen in steeds terugkerende en veel nieuwe klanten, die op aanbeveling van onze veeleisende cliënten van over de hele wereld gebruik maken van onze private jet diensten. Vraag naar onze referenties!

 

JARENLANGE ERVARING, 24/7 BEREIKBAAR
Ons ervaren team is u graag van dienst en is steeds weer trots als zij mag demonstreren waartoe zij in staat is. 
Als Orange Jets-klant wordt aan u een persoonlijke accountmanager toegewezen die u 24 uur per dag terzijde staat en dag en nacht bereikbaar is.

 

ALLE JETS EN CHARTERVLIEGTUIGEN 

Wij hebben door middel van ons uitgebreide netwerk en zeer geavanceerde systemen toegang tot alle (duizenden!) vliegtuigen van uitsluitend gecertificeerde operators wereldwijd en zijn niet afhankelijk van één beperkte vloot of maatschappij. Wij hebben inzicht in de posities, routes en beschikbaarheid van alle privé jets en chartervliegtuigen en zijn daardoor in staat steeds het juiste en meest voordelige toestel aan uw wensen en persoonlijke reisschema te koppelen. 

Daarnaast beschikken wij over de nodige kennis en ervaring die nodig is om het juiste toestel, voor de juiste prijs en op het juiste moment te kunnen leveren, waarbij uw veiligheid vanzelfsprekend voorop staat. Wij zijn daardoor in staat om aan praktisch elk verzoek te kunnen voldoen. Wij bieden altijd een oplossing en zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op uw plaats van bestemming aankomt. 

 

Privévliegtuigverhuur: het huren van een privéjet biedt u de mogelijkheid om snel, comfortabel en veilig -en bovenal volgens uw eigen reisschema- te vliegen. U bent in staat meerdere bestemmingen per dag aan te doen en dichter bij uw eindbestemming te landen, omdat er vaak gebruik kan worden gemaakt van kleinere vliegvelden waar de commerciële airlines met hun lijnvluchten niet kunnen of mogen komen. Hiermee wint u veel tijd, bent u flexibeler en vermijdt u de drukte op de grote luchthavens. En er zijn meer voordelen!

Commerciële chartervluchten, groepsreizen en incentives: als u een vliegreis organiseert voor een grotere groep mensen, neem dan eens contact met ons op. Niet alleen nemen wij u veel werk uit handen, maar commerciële chartervluchten en het reizen met een "eigen vliegtuig" bieden vaak als enige mogelijkheid de flexibiliteit om uw groepsreis tot een succes te maken.

Cargo Luchtvracht: Orange Jets heeft de mogelijkheid om veilig en verzekerd elke soort vracht, van grotere industriële objecten tot
kleinere of bijzonder waardevolle ladingen (zoals goud, edelstenen, antiek of andere delicate kunstvoorwerpen) te vervoeren. 


Helikopters: Huur een helikopter voor een rondvlucht, huwelijksaanzoek of uw trouwdag. Vlieg van Nice naar Monaco of St. Tropez, of land in het hart van London! Wij hebben het allemaal gedaan en weten waar we over praten. Kies uit de diverse mogelijkheden, van luxe tot doelmatig om snel en efficiënt van A naar B te gaan. 

 

Onze extra en aanverwante concierge services zijn onder andere: taxi- en limousineservice, helikopterservice, privé chauffeurs, luxe inflight catering service, VVIP-Personal Assistants,  Privé Hostess services, persoonlijke beveiliging, etcetera.

 

Neem vrijblijvend contact op voor al uw charteraanvragen.

bottom of page