top of page

VIP Service, Privéchauffeur & Concierge Services


Naast het boeken van uw luxe privéjet verzorgen wij desgewenst uitgebreide aanvullende services, zoals vervoer per luxe limousine met privechauffeur en het boeken van restaurants en hotels. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonsbeveiliging. Op de luchthavens en aan boord verzorgen wij professionele VIP-begeleiding, entertainment en catering van topkwaliteit. Ons ervaren Customer Care Concierge Team regelt alles wat u maar wenst en heeft ervaring met de afhandeling van de meest uitgebreide verzoeken van pop- en filmsterren, presidenten en staatshoofden. Geen aanvraag is voor ons te gek of te groot, geen detail te klein.   

Luchthaventransfer met privéchauffeur of helikopter, hotel- en restaurantboekingen.Wij verzorgen uw luxe vervoer van- en naar de luchthaven. Dit doen wij wereldwijd. Uw privé chauffeur staat desgewenst voor u klaar bij het vliegtuig wanneer u bent geland. Orange Jets is één loket waar u alles kunt regelen: van overnachtingen en hotels tot tafelreserveringen in uw favoriete club of restaurant. Ons Concierge Team boekt uw luxe transfer per limousine of helikopter. We hebben uitstekende relaties met vooraanstaande leveranciers en de meest luxe hotels en resorts over de hele wereld. Discreet, veilig en vertrouwd.

VIP Hostess & Beveiliging

Wij bieden VIP-services op maat. Door desgewenst onze eigen VIP-hostesses en/of Flight Managers met u mee te laten reizen, bieden wij een unieke formule en bent u verzekerd van professionele assistentie onderweg. Wij hebben een eigen team van ervaren Hostesses, Cabin Managers, VVIP-Flight Attendants en Personal Assistants.

 

Desgewenst zetten wij een team in van zeer ervaren, bevoegde persoonsbeveiligers en speciaal getrainde privéchauffeurs. Dit team wordt o.a. ingezet bij de ontvangst en het vervoer van film- en popsterren, maar reist ook mee op privévluchten waarbij kostbare goederen (kunst, antiek, diamanten, goud) worden vervoerd en ook het grondtransport -eventueel bewapend- wordt beveiligd. Daarbij werken wij samen met de lokale autoriteiten.


Wij zijn in staat om discreet en met met behulp van de nieuwste technieken elke potentiële dreiging te minimaliseren.
 

VIP Inflight Catering & Live Entertainment

Speciale VIP-Catering is mogelijk op bijna elke vlucht. Wij verzorgen kwalitatief hoogwaardige Inflight Catering. Van compleet ontbijt of een uitgebreide lunch, tot luxe diner met meerdere gangen. U bestelt uw eigen menu. Heerlijk eten en drinken is immers een belangrijk onderdeel van uw luxe reis. Vanzelfsprekend worden uw speciale wensen (bijv. religieus, dieet/allergieën, voorkeur voor wijnen e.d.) tijdens het boekingsproces uitgebreid met u besproken. 

Wij hebben een wereldwijd netwerk van vooraanstaande leveranciers. De catering wordt daarom altijd vers bij het toestel afgeleverd. Daarbij is het altijd mogelijk om uw speciale wensen door te geven. Sushi of kaviaar aan boord? Een specifieke wijn of champagne? Wij verzorgen het! Op verzoek kunnen wij zelfs uw eigen "chef kok in de lucht" mee laten vliegen. Binnen de mogelijkheden is geen verzoek voor ons te gek. 

Ook komt het voor dat onze klanten entertainment op maat aan boord van het vliegtuig willen en dan bedoelen we niet alleen het entertainment-systeem met uw favoriete films en muziek, maar "live entertainment". Een illusionist, muzikant of cabaretier zorgt desgewenst voor extra sfeer tijdens uw vliegreis. Net als verse bloemen of andere decoraties. Informeer naar de mogelijkheden. 

bottom of page